‏‫تاثیر افزودن برخی اسانس‌ها بر ویژگیهای پنیر گاومیش‮‬
صفحه اصلی سازمان فارسی  English 
سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
تازه ها 
راهنمای کاربران
تماس با ما
گزارش آماری انواع ماده
برچسبی   
 
‏سرشناسه : آذراشکان، زهرا، ‏‫۱۳۶۵ -‏
‏عنوان و نام پديدآور : ‏‫تاثیر افزودن برخی اسانس‌ها بر ویژگیهای پنیر گاومیش‮‬‏‫/ مولف زهرا آذراشکان‏‫؛ نظارت علمی هما بقایی.‮‬
‏مشخصات نشر : تهران: گیوا‏‫، ۱۳۹۴.‮‬
‏مشخصات ظاهری : ‏‫۱۴۸ ص.‬: مصور، جدول، نمودار.‏‫؛ ۵/۱۴×۵/۲۰س‌م.‬
‏شابک : ‏‫‬۱۵۰۰۰۰ ریال‏‫‬: 978-600-8095-37-8
‏یادداشت : کتابنامه: ص.[ ۱۲۱]-۱۴۸.
‏موضوع : پنیر
‏موضوع : اسانس‌های طعم‌دهنده
‏شناسه افزوده : بقایی، هما، ‏‫۱۳۴۸ -‏
‏رده بندی کنگره : ‏‫‬‮‭SF۲۷۱‏‫‬‮‭/آ۴ت۲ ۱۳۹۴
‏رده بندی دیویی : ‏‫‬‭۶۳۷/۳
‏شماره کتابشناسی ملی : ۴۱۱۱۳۴۰
 
   آدرس ثابت  ‏‫تاثیر افزودن برخی اسانس‌ها بر ویژگیهای پنیر گاومیش‮‬
بعد  قبل     
 
   
محل نگهداری 
ثبت دائم
شناسه بازیابی 
جلد/ماده
نسخه 
سال
چاپ
وضعيت 
 
مخازن بسته کتاب ۴
‪ ۲۷۴۱۵۷۴ ‬
‪ ۱۷۸۱۱۳۴ ‬
۱
۱۳۹۴
۱
 
مخازن بسته کتاب ۴
‪ ۲۷۴۱۵۷۵ ‬
‪ ۱۷۸۱۱۳۵ ‬
۲
۱۳۹۴
۱
 
كلیه حقوق این سایت محفوظ است. سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
Powered by Pars Azarakhsh