ت‍ک‍ن‍ول‍وژی‌ ف‍رآورده‌ه‍ای‌ دری‍ای‍ی‌
صفحه اصلی سازمان فارسی  English 
سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
تازه ها 
راهنمای کاربران
تماس با ما
گزارش آماری انواع ماده
برچسبی   
 
‏سرشناسه : رض‍وی‌ ش‍ی‍رازی‌، ح‍س‍ن‌
‏عنوان و نام پديدآور : ت‍ک‍ن‍ول‍وژی‌ ف‍رآورده‌ه‍ای‌ دری‍ای‍ی‌/ ح‍س‍ن‌ رض‍وی‌ ش‍ی‍رازی‌
‏مشخصات نشر : ت‍ه‍ران‌: ن‍ق‍ش‌ م‍ه‍ر، ۱۳۸۰.
‏مشخصات ظاهری : ۲ ج‌.م‍ص‍ور، ج‍دول‌، ن‍م‍ودار
‏شابک : ‎964-6145-25-6‬(ج‌.۱) ؛ ‎964-6145-25-6‬(ج‌.۱) ؛ ‎964-6145-26-4‬(ج‌.۲)
‏وضعیت فهرست نویسی : ف‍ه‍رس‍ت‍ن‍وی‍س‍ی‌ ق‍ب‍ل‍ی‌
‏يادداشت : چ‍اپ‌ ق‍ب‍ل‍ی‌: ح‍س‍ن‌ رض‍وی‌ ش‍ی‍رازی‌؛ ش‍رک‍ت‌ ش‍ی‍لان‍ه‌، ۱۳۷۳
‏يادداشت : ‎H. Razavi - Shirazi. Seafood technology: principles handling‬.
‏یادداشت : ک‍ت‍اب‍ن‍ام‍ه‌
‏مندرجات : ج‌. ۱. اص‍ول‌ ن‍گ‍ه‍داری‌ و ع‍م‍ل‌آوری‌ .-- ج‌. ۲. ع‍ل‍م‌ ف‍رآوری‌
‏موضوع : ف‍راورده‌ه‍ای‌ دری‍ای‍ی‌ -- ن‍گ‍ه‍داری‌
ف‍راورده‌ه‍ای‌ دری‍ای‍ی‌
‏رده بندی کنگره : HD۹۴۵۵‭/ر۶ت‌۸ ۱۳۸۰
‏رده بندی دیویی : ۳۳۸/۳۷۲۷
‏شماره کتابشناسی ملی : ‭م‌۸۰-۲۱۸۰۸
 
   آدرس ثابت  ت‍ک‍ن‍ول‍وژی‌ ف‍رآورده‌ه‍ای‌ دری‍ای‍ی‌
بعد  قبل     
 
   
محل نگهداری 
ثبت دائم
شناسه بازیابی 
جلد/ماده
نسخه 
سال
چاپ
وضعيت 
 
مخزن کتابخانه عمومی
‪ ۶۳-۱۸۶۱۵ ‬
‪ ۶۳-۱۸۶۱۵ ‬
۲
۱
۱
 
مخزن بسته کتاب ۲
‪ ۶۳۰۲۱۴ ‬
‪ ۱۰۰۹۲۵۹ ‬
۲
۲
۱۳۸۰
۱
 
مخزن بسته کتاب ۱
‪ ۶۳۰۲۱۵ ‬
‪ ۲۷۴۲۰۱ ‬
۲
۳
۱۳۸۰
۱
 
كلیه حقوق این سایت محفوظ است. سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
Powered by Pars Azarakhsh