بررسی اثر محلولهای غذایی بر تولید اسانس و برخی صفات بابونه آلمانی در سیستم هیدروپونیک
صفحه اصلی سازمان فارسی  English 
سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
راهنمای کاربران
صفحه کلید فارسی
تماس با ما
گزارش آماری انواع ماده
   یادآوری مهم:
صفحه کلید را در حالت فارسی قرار دهید. اگر مرورگر شما از امکانات فارسی بهره‌مند نیست، می‌توانید برای تایپ فارسی از صفحه کلید فارسی استفاده نمایید.
برچسبی   
 
‏سرشناسه : دالوند، مهرداد، ‏‫۱۳۴۸ -‏‬
‏عنوان و نام پديدآور : بررسی اثر محلولهای غذایی بر تولید اسانس و برخی صفات بابونه آلمانی در سیستم هیدروپونیک/ مهرداد دالوند.
‏مشخصات نشر : ارومیه: انتشارات خسروانی‌مجد، ‏‫۱۳۹۵.‬
‏مشخصات ظاهری : ‏‫ش، ‏۲۱۸ص.‮‬‏‫: مصور، جدول، نمودار.‮‬
‏شابک : ‏‫۲۹۰۰۰۰۰ ریال‬‏‫‬‭‭978-600-7178-32-4‬ :
‏وضعیت فهرست نویسی : فاپا
‏يادداشت : ‏‫پشت جلد به انگلیسی: Mehrdad Dalvand. The effect of mineral nutrition on essential...‎‬
‏یادداشت : ‏‫کتابنامه: ص. ۲۱۴ - ۲۱۸.‮‬
‏موضوع : آبکشت
‏موضوع : Hydroponics
‏موضوع : بابونه
‏موضوع : German chamomile
‏رده بندی کنگره : ‏‫‬‭SB۱۲۶/۵‏‫‭‭‭‏‫‬‭/د۲ب۴ ۱۳۹۵
‏رده بندی دیویی : ‏‫‬‭‬‭۶۳۱/۵۸۵
‏شماره کتابشناسی ملی : ۴۲۱۰۳۱۸
 
   آدرس ثابت  بررسی اثر محلولهای غذایی بر تولید اسانس و برخی صفات بابونه آلمانی در سیستم هیدروپونیک
بعد  قبل     
 
 
كلیه حقوق این سایت محفوظ است. سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
Powered by Pars Azarakhsh