فرآورده‌های لبنی پروبیوتیک
صفحه اصلی سازمان فارسی  English 
سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
راهنمای کاربران
صفحه کلید فارسی
تماس با ما
گزارش آماری انواع ماده
   یادآوری مهم:
صفحه کلید را در حالت فارسی قرار دهید. اگر مرورگر شما از امکانات فارسی بهره‌مند نیست، می‌توانید برای تایپ فارسی از صفحه کلید فارسی استفاده نمایید.
برچسبی   
 
‏عنوان و نام پديدآور : فرآورده‌های لبنی پروبیوتیک/ [ویراستار ا. وای تمیم]؛ مترجمان مهنوش پارسايی‌مهر، مریم عزیزخانی؛ ویراستار سیدحسین طباطبائی.
‏مشخصات نشر : سمنان: دانشگاه سمنان، انتشارات، ‏‫۱۳۹۵.‬
‏مشخصات ظاهری : ‏‫۳۶۸ ص.‬: مصور، جدول.
‏شابک : ‏‫۲۵۰۰۰۰ ریال‬: ‏‫‬‭978-600-7065-94-5‬‏‫‬‭‬‭
‏وضعیت فهرست نویسی : فاپا
‏يادداشت : ‏‫عنوان اصلی: Probiotic dairy products, 2005‭.
‏یادداشت : کتابنامه.
‏موضوع : لبنیات -- میکرب‌شناسی
‏موضوع : لبنیات در تغذیه انسان
‏موضوع : پروبیوتیک‌ها
‏موضوع : مواد غذایی -- میکرب‌شناسی
‏شناسه افزوده : ت‍م‍ی‍م‌، ا. وای.، ویراستار
‏شناسه افزوده : Tamime, A. Y.
‏شناسه افزوده : پارسايی‌مهر، مهنوش، ‏‫۱۳۵۸ -‏‬، مترجم
‏شناسه افزوده : عزیزخانی، مریم، ‏‫۱۳۵۹ -‏‬، مترجم
‏شناسه افزوده : دانشگاه سمنان
‏رده بندی کنگره : ‏‫‬‭QR۱۲۱‏‫‬‭/ف۴ ۱۳۹۴
‏رده بندی دیویی : ‏‫‬‭۶۴۱/۳۷
‏شماره کتابشناسی ملی : ۴۱۲۲۷۳۹
 
   آدرس ثابت  فرآورده‌های لبنی پروبیوتیک
بعد  قبل     
 
   
محل نگهداری 
ثبت دائم
شناسه بازیابی 
جلد/ماده
نسخه 
سال
چاپ
وضعيت 
 
مخزن علوم و فنون
‪ ۲۶۹۱۰۷۴ ‬
‪ ‭QR۱۲۱ /ف۴ ۱۳۹۴‬ ‬
۱
۱۳۹۵
۱
 
مخازن بسته کتاب ۴
‪ ۲۶۹۱۰۷۵ ‬
‪ ۱۷۶۱۲۷۴ ‬
۲
۱۳۹۵
۱
 
كلیه حقوق این سایت محفوظ است. سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
Powered by Pars Azarakhsh