بازرسی گوشت گوسفند: آناتومی، فیزیولوژی و خصوصیات بیماری‌ها
صفحه اصلی سازمان فارسی  English 
سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
راهنمای کاربران
صفحه کلید فارسی
تماس با ما
گزارش آماری انواع ماده
   یادآوری مهم:
صفحه کلید را در حالت فارسی قرار دهید. اگر مرورگر شما از امکانات فارسی بهره‌مند نیست، می‌توانید برای تایپ فارسی از صفحه کلید فارسی استفاده نمایید.
برچسبی   
 
‏سرشناسه : گریست، اندی
Grist, A. (Andy)
‏عنوان و نام پديدآور : بازرسی گوشت گوسفند: آناتومی، فیزیولوژی و خصوصیات بیماری‌ها‏‫/ تالیف آندریو گریست‮‬‏‫؛ ترجمه یاسر شهبازی، روژین بهرامی، نسیم شاویسی.‮‬
‏مشخصات نشر : کرمانشاه: دانشگاه رازی، ‏‫۱۳۹۴.‬
‏مشخصات ظاهری : ‏‫[۴۶، ۳۶۶] ص.‮‬‏‫: مصور (بخشی رنگی)، جدول.‮‬
‏فروست : ‏‫انتشارات دانشگاه رازی‮‏‫؛ ۳۵۵.‮‬
‏شابک : ‏‫‬۲۰۰۰۰۰ ریال‏‫‬: ‏‫‭978-600-393-007-0‬‬
‏وضعیت فهرست نویسی : فاپا
‏يادداشت : ‏‫عنوان اصلی: Ovine meat inspection : anatomy, physiology, and disease conditions , 2nd. ed, 2010‭.
‏یادداشت : ‏‫نمایه.‬
‏موضوع : گوشت -- بازرسی
‏موضوع : گوسفندها -- بیماری‌ها
‏موضوع : گوسفندها -- بافت‌شناسی
‏موضوع : گوسفندها -- کالبد‌شناسی
‏موضوع : گوسفندها -- فیزیولوژی
‏شناسه افزوده : شهبازی، یاسر، ‏‫۱۳۶۰ -‏‬، مترجم
‏شناسه افزوده : بهرامی، روژین، ‏‫۱۳۶۷ -‏‬، مترجم
‏شناسه افزوده : شاه‌ویسی، نسیم، ‏‫۱۳۶۶ -‏‬، مترجم
‏شناسه افزوده : دانشگاه رازی
‏رده بندی کنگره : ‏‫‮‬‭‭‭TS۱۹۷۵‬‏‫‬‮‭/گ۳۶ب۲ ۱۳۹۴
‏رده بندی دیویی : ‏‫‬‮‭۶۶۴/۹۰۷
‏شماره کتابشناسی ملی : ۴۰۸۱۵۴۳
 
   آدرس ثابت  بازرسی گوشت گوسفند: آناتومی، فیزیولوژی و خصوصیات بیماری‌ها
بعد  قبل     
 
 
كلیه حقوق این سایت محفوظ است. سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
Powered by Pars Azarakhsh