بهداشت و فناوری شیر و فرآورده‌های آن
صفحه اصلی سازمان فارسی  English 
سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
راهنمای کاربران
صفحه کلید فارسی
تماس با ما
گزارش آماری انواع ماده
   یادآوری مهم:
صفحه کلید را در حالت فارسی قرار دهید. اگر مرورگر شما از امکانات فارسی بهره‌مند نیست، می‌توانید برای تایپ فارسی از صفحه کلید فارسی استفاده نمایید.
برچسبی   
 
‏سرشناسه : احسانی، علی، ‏‫۱۳۴۹ -‏
‏عنوان و نام پديدآور : بهداشت و فناوری شیر و فرآورده‌های آن/ تالیف علی احسانی، احمد رضائیان؛ به سفارش دانشگاه علوم پزشکی تبریز، مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز.
‏مشخصات نشر : تبریز: انتشارات پزشکی شروین‏‫، ۱۳۹۴.‬
‏مشخصات ظاهری : ‏‫۴۴۷ ص.‬: مصور ،جدول ، نمودار. 
‏شابک : ‏‫۲۲۰۰۰۰ریال‬‏‫‭978-600-7128-51-0 :‬‬
‏وضعیت فهرست نویسی : فاپا
‏یادداشت : کتابنامه: همچنین به صورت زیرنویس.
‏موضوع : شیر -- بهداشت
‏موضوع : شیر -- پاستوریزه کردن
‏موضوع : لبنیات -- تولید
‏شناسه افزوده : رضاییان، احمد، ‏‫۱۳۶۰‏‬-
‏شناسه افزوده : دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز
‏شناسه افزوده : Tabriz University of Medical Sciences
‏شناسه افزوده : دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز. مرکز تحقیقات تغذیه
‏رده بندی کنگره : ‏‫‬‭SF۲۵۱‏‫‬‭/‮الف‬۳ب۹ ۱۳۹۴
‏رده بندی دیویی : ‏‫‬‭۶۳۷/۱
‏شماره کتابشناسی ملی : ۴۰۶۰۷۴۷
 
   آدرس ثابت  بهداشت و فناوری شیر و فرآورده‌های آن
بعد  قبل     
 
 
كلیه حقوق این سایت محفوظ است. سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
Powered by Pars Azarakhsh