فرآوری و بازرسی گوشت
صفحه اصلی سازمان فارسی  English 
سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
راهنمای کاربران
صفحه کلید فارسی
تماس با ما
گزارش آماری انواع ماده
   یادآوری مهم:
صفحه کلید را در حالت فارسی قرار دهید. اگر مرورگر شما از امکانات فارسی بهره‌مند نیست، می‌توانید برای تایپ فارسی از صفحه کلید فارسی استفاده نمایید.
برچسبی   
 
‏سرشناسه : مرحمتی‌زاده، محمدحسین، ‏‫۱۳۵۲ -‏‬‏‬
‏عنوان و نام پديدآور : فرآوری و بازرسی گوشت/ تالیف محمدحسین مرحمتی‌زاده.
‏مشخصات نشر : تهران : سخنوران، ‏‫۱۳۹۴.‬
‏مشخصات ظاهری : م،‏‫۲۴۴ ص.‬: جدول،‌نمودار.
‏شابک : ‏‫۱۵۰۰۰۰ ریال‬:‏‫‭978-600-383-474-3‬‬
‏يادداشت : ‏‫پشت جلد به انگلیسی: Mohammad Hossein Marhamatizadeh.Meat production and inspection‬
‏یادداشت : کتابنامه: ص.۲۴۴.
‏موضوع : گوشت -- بازرسی
‏موضوع : گوشت -- صنعت و تجارت
‏موضوع : گوشت -- آلودگی
‏موضوع : گوشت -- بهداشت
‏رده بندی کنگره : ‏‫‭TS۱۹۷۵‏‫‭/م۴ف۴ ۱۳۹۴
‏رده بندی دیویی : ‏‫‭۶۶۴/۹۰۷
‏شماره کتابشناسی ملی : ۴۰۴۲۸۵۹
 
   آدرس ثابت  فرآوری و بازرسی گوشت
بعد  قبل     
 
 
كلیه حقوق این سایت محفوظ است. سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
Powered by Pars Azarakhsh