شیمی مواد خوراکی فنما
صفحه اصلی سازمان فارسی  English 
سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
راهنمای کاربران
صفحه کلید فارسی
تماس با ما
گزارش آماری انواع ماده
   یادآوری مهم:
صفحه کلید را در حالت فارسی قرار دهید. اگر مرورگر شما از امکانات فارسی بهره‌مند نیست، می‌توانید برای تایپ فارسی از صفحه کلید فارسی استفاده نمایید.
برچسبی   
 
‏عنوان و نام پديدآور : شیمی مواد خوراکی فنما‏‫/ ویراستاران سری‌نیواسان داموداران، کرک‌لینزی پارکین، اوئن‌آر فنما ؛ مترجمین آزاده رنجبرندامانی، الهام رنجبرندامانی.
‏مشخصات نشر : سمنان: انتشارات حبله‌رود‏‫، ۱۳۹۴ -‬
‏مشخصات ظاهری : ‏‫ج.‬: مصور، جدول، نمودار.
‏شابک : ‏‫دوره‬: ‏‫‭978-600-7644-27-0‬‬ ؛ ‏‫۳۰۰۰۰۰ریال‬‏‫: ج. ۱‬: ‏‫‭978-600-7644-29-4‬‬
‏وضعیت فهرست نویسی : فاپا
‏يادداشت : ‏‫عنوان اصلی: Fennema's food chemistry, 4th. ed, 2008‭.
‏یادداشت : کتابنامه.
‏موضوع : مواد غذایی -- تجزیه و آزمایش
‏موضوع : مواد غذایی -- ترکیب
‏شناسه افزوده : داموداران، سری‌نیواسان، ویراستار
‏شناسه افزوده : Damodaran, Srinivasan
‏شناسه افزوده : پارکین، کرک لینزی، ‏‫۱۹۵۵ - م.‏‬، ویراستار
‏شناسه افزوده : Parkin, Kirk L. (Kirk Lindsay)
‏شناسه افزوده : فنما، ‏‫اوئن آر.‬، ‏‫۱۹۲۹ - م.‏‬، ویراستار
‏شناسه افزوده : Fennema, Owen R.
‏شناسه افزوده : رنجبر‌ندامانی، آزاده، ‏‫۱۳۶۰‏‬-، مترجم
‏شناسه افزوده : رنجبرندامانی، الهام، ‏‫۱۳۶۶‏‬-، مترجم
‏رده بندی کنگره : ‏‫‬‭TX۵۴۱‏‫‬‭/ش۹۳ ۱۳۹۴
‏رده بندی دیویی : ‏‫‬‭۶۶۴
‏شماره کتابشناسی ملی : ۳۹۴۸۰۱۵
 
   آدرس ثابت  شیمی مواد خوراکی فنما
بعد  قبل     
 
 
كلیه حقوق این سایت محفوظ است. سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
Powered by Pars Azarakhsh