انگل‌های قابل انتقال از مواد غذایی
صفحه اصلی سازمان فارسی  English 
سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
راهنمای کاربران
صفحه کلید فارسی
تماس با ما
گزارش آماری انواع ماده
   یادآوری مهم:
صفحه کلید را در حالت فارسی قرار دهید. اگر مرورگر شما از امکانات فارسی بهره‌مند نیست، می‌توانید برای تایپ فارسی از صفحه کلید فارسی استفاده نمایید.
برچسبی   
 
‏عنوان و نام پديدآور : انگل‌های قابل انتقال از مواد غذایی/مولف [صحیح:ویراستار] ینس.ر ارتگا ؛ ترجمه سیدساوش ساعی‌دهکردی،با همکاری مهران مرادی،مهدی بخت.
‏مشخصات نشر : شهر کرد: دانشگاه شهرکرد، ‏‫۱۳۹۴.‬
‏مشخصات ظاهری : ر، ۴۶۸ص.‬: مصور،جدول. 
‏فروست : دانشگاه شهرکرد‏‫؛ ۱۱۶.‬
‏شابک : ‏‫۲۱۰۰۰۰ریال‬‏‫:978-964-7665-95-7‬
‏وضعیت فهرست نویسی : فاپا
‏يادداشت : ‏‫عنوان اصلی:‭Foodborne parasites,c2006.
‏يادداشت : کتاب حاضر اولین بار با عنوان "انگل‌های با منشاء غذا" با ترجمه سعید حسین‌زاده، سارا بصیری، سیدمصطفی رضوی توسط انتشارات دانشگاه شیراز در سال ۱۳۹۲ منتشر شده است.
‏یادداشت : کتابنامه.
‏یادداشت : نمایه.
‏موضوع : بیماری‌های ناشی از غذا
‏موضوع : مواد غذایی -- میکرب‌شناسی
‏موضوع : بیماری‌های کرمی
‏موضوع : بیماری‌های تک‌یاخته‌ای
‏شناسه افزوده : اورتگا، ‏‫ینس آر.‬
‏شناسه افزوده : Ortega, Ynes R.
‏شناسه افزوده : ساعی دهکردی، سیدسیاوش، ‏‫۱۳۵۷ - ‏، مترجم
‏شناسه افزوده : مرادی، مهران، ‏‫۱۳۵۸ - ‏، مترجم
‏شناسه افزوده : بخت، مهدی، ‏‫۱۳۶۱ - ‏، مترجم
‏شناسه افزوده : دانشگاه شهر کرد
‏رده بندی کنگره : ‏‫‬‭QR۲۰۱‏‫‭/غ۴‮الف‬۸ ۱۳۹۴
‏رده بندی دیویی : ‏‫‬‭۶۱۵/۹۵۲۹
‏شماره کتابشناسی ملی : ۳۷۱۱۴۹۵
 
   آدرس ثابت  انگل‌های قابل انتقال از مواد غذایی
بعد  قبل     
 
 
كلیه حقوق این سایت محفوظ است. سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران
Powered by Pars Azarakhsh